BalansBoost

In slechts 5 dagen leg jij een stevige persoonlijke fundering om meer balans te vinden tussen moeder zijn en àl die andere dingen die je bent. Bekijk op deze pagina alle modules van de cursus. Let op: je moet ingelogd zijn om de modules te volgen. De logingegevens heb je ontvangen bij de aanschaf van de cursus.

Via Anne - Het is mijn missie om andere ambitieuze moeders te helpen weer balans te vinden tussen werk en gezin, zonder hun eigen behoeften aan de kant te schuiven. Want dat is mogelijk, ook voor JOU!

Dag 0: Voordat je begint…

Wat geweldig dat je de BalansBoost-training hebt aangeschaft! Dat betekent dat je klaar bent met het wegcijferen van jezelf. Je hebt behoefte aan meer balans en daar ga ik je bij helpen!

Bekijk de module

Dag 1: Voorbereiding

Voordat je begint is het goed om te weten waarom je aan dit programma bent begonnen. We willen natuurlijk dat je straks balans gaat krijgen en je na dit programma écht minder drukte en chaos ervaart.

Bekijk de module

Dag 2: Mindset

Dag 2 gaat over Mindset. Want iets veranderen gaat niet vanzelf. Belangrijk om blijven iets te kunnen veranderen is dat je de grootste prioriteit duidelijk voor ogen hebt: meer balans.

Bekijk de module

Dag 3: Focus

Als ambitieuze moeder kennen we het allemaal: het rennen en vliegen, sjouwen en sjezen, het ‘gaan met die banaan’. In deze module gaan we aan de slag met het creëren van focus.

Bekijk de module

Dag 4: Plannen

Om zoveel mogelijk tijd te hebben en efficiënt te kunnen werken is een planning echt superbelangrijk! Als je eenmaal een goede planning hebt en die dagelijks uitvoert, gaan de dingen vaak vanzelf.

Bekijk de module

Dag 5: Terugblik

We blikken terug op de cursus. Vergeet niet om vandaag het werkboek nog in te vullen, zodat je goed zicht krijgt op wat wel of juist niet is gelukt.

Bekijk de module